Line-up Silent Disco

Les D(i)eux 

Wout Bouquiaux en Wannes Wuytens vormen de DJ-duonaam Les D(i)eux. Dit opkomend DJ-duo zijn ook nog eens residents van Ahoy. Wat zij willen: een heel publiek naar hogere sferen brengen.

https://www.facebook.com/djduolesdieux/

Line-up Live-bands

Moody Mae

Zij zijn een  live hip-hopband uit Leuven. Op aanvoeren van een MC brengen ze met veel overtuiging Engelstalige hip-hop met een boodschap. Met een mix van soul en rhymes creëren zij een unieke vibe.

Door een succes optrede in Ahoy tijdens Wijnegem Zapt komen zij op Kunstmixer terug om jou een wervelwind aan soulvolle grooves en oprechte, aangrijpende rhymes te geven.

https://vi.be/moodymae

No Vacancy

Houdt u van pop, rock, blues of een beetje van allemaal? Dan is No Vacancy de groep die u zoekt! Zij spelen covers van vroeger tot nu, over alle genres heen. Voor ieder wat wils, zodat alle voetjes van de vloer gaan!

https://www.facebook.com/NoVacancyBand/

Chris Loan

Acoustic Love & Pop, dat is het gerne waarin Chris Loan zich begeeft. Liefde voor muziek en liefde in zijn muziek. Altijd uit het hart, nooit ongemeend. Genuie and real music! Hij is een jonge Singer-Songwriter uit Brasschaat en was finalist van The voice van Vlaanderen 2019.

Lupa Gang Gang Quartet

Muziek die zowel de harde als de zachte kantjes van de muziek verkent en zichzelf vindt in het midden. Met evenwichtige mix van eigen nummers en covers brengt dit kwartet je de ultieme ervaring. Funk, pop, fusion, jazz en hiphop doordrenkt met energie!!

WestCoastCaravan

Stijn (vox/guitar), Lucas (sick bass) en Sam (drums) kwamen deze verbroedering tot stand op de schoolbanken. Alle drie deelden ze een heuse voorliefde voor scheurende gitaren en ‘sicke beats’. Met wat suiker en zout en dingen waar je van houdt, kwam WestCoastCaravan tot stand.

https://vi.be/westcoastcaravan