Line-up

Line-up Silent Disco

Les D(i)eux 

Wout Bouquiaux en Wannes Wuytens vormen de DJ-duonaam Les D(i)eux. Dit opkomend DJ-duo zijn ook nog eens residents van Ahoy. Wat zij willen: een heel publiek naar hogere sferen brengen.

https://www.facebook.com/djduolesdieux/

Line-up Live-bands

Moody Mae

Zij zijn een  live hip-hopband uit Leuven. Op aanvoeren van een MC brengen ze met veel overtuiging Engelstalige hip-hop met een boodschap. Met een mix van soul en rhymes creëren zij een unieke vibe.

Door een succes optrede in Ahoy tijdens Wijnegem Zapt komen zij op Kunstmixer terug om jou een wervelwind aan soulvolle grooves en oprechte, aangrijpende rhymes te geven.

https://vi.be/moodymae

No Vacancy

Houdt u van pop, rock, blues of een beetje van allemaal? Dan is No Vacancy de groep die u zoekt! Zij spelen covers van vroeger tot nu, over alle genres heen. Voor ieder wat wils, zodat alle voetjes van de vloer gaan!

https://www.facebook.com/NoVacancyBand/

Safran

A silky sunset jam.

Mega top talent op het podium dat jou genietend wil laten drijven op de golven van de zee tijdens een zijdeachtige zonsondergang.

https://vi.be/safran

Neighbours

Een Antwerpse band die je kan erkennen met zijn blend van mooie cleanparts, gevuld met reverb en delay, gevolgd door stevige choruses. De lyrics beschrijven de vele struggles in het leven die vaak individueel herkenbaar zijn en worden benadrukt door meerstemmige backings

https://vi.be/neighbours

Winter Trees

„spellbindingly delicate, honest lyricism and touching vocals”

Zo omschrijft het Engelse GoldFlakePaint Winter Trees, het alter ego van de zesentwintigjarige Ben Demeyer, afkomstig uit Antwerpen. Met gitaar, stem en enkele elektronische samples produceert hij klanken die het midden houden tussen sfeervol en nostalgisch.

https://vi.be/wintertrees

WestCoastCaravan

Stijn (vox/guitar), Lucas (sick bass) en Sam (drums) kwamen deze verbroedering tot stand op de schoolbanken. Alle drie deelden ze een heuse voorliefde voor scheurende gitaren en ‘sicke beats’. Met wat suiker en zout en dingen waar je van houdt, kwam WestCoastCaravan tot stand.

https://vi.be/westcoastcaravan